Well-home.hu Edzőtermek, wellness és rekreációs terek Tervezés, kivitelezés és életmód (1)
Wellhome.hu Edzőtermek, wellness és rekreációs terek Tervezés, kivitelezés és életmód (8)
Well-home.hu Edzőtermek, wellness és rekreációs terek Tervezés, kivitelezés és életmód (2)

Otthoni edzőtermek, wellness- és fitneszterek tervezése

Szakterületünk az edzőtermek, wellness- és fitneszterek tervezése, megvalósítása; a rendelkezésére álló térben bármilyen jellegű mozgásformát, rekreációs tevékenységet álmodott meg, mi legjobb tudásunk szerint valósítjuk meg.
Az egyedi igények alapján kialakított WELL-HOME egységeink olyan testre szabott teret biztosítanak Önnek, amely ötvözi az esztétikát a funkcionalitással, így biztosítva a tökéletes szinergiát az edzőterem, wellness eszközök és azok környezete között.

Célunk, hogy a legoptimálisabb megoldásokat tudjuk nyújtani Önnek, ezzel is inspirálni fitnesz, wellness céljai, álmai megvalósításában.

Well-home.hu Edzőtermek, wellness és rekreációs terek Tervezés, kivitelezés és életmód (1500 x 1000 képpont)
Well-home.hu Edzőtermek, wellness és rekreációs terek Tervezés, kivitelezés és életmód (5)
Well-home.hu Edzőtermek, wellness és rekreációs terek Tervezés, kivitelezés és életmód (2)

Tervezéskor figyelembe vesszük ügyfeleink életstílusát és személyiségét, hogy olyan otthoni wellness – és fitnesz élményt teremtsünk számukra, amely tökéletesen illeszkedik elvárásaikhoz, céljaikhoz és mindennapi rutinjukhoz.

WELL-HOME egységeink kialakíthatók már meglévő épületrészekben, helyiségekben, ennek hiányába pedig a kizárólag WELL-HOME egységek számára tervezett új épületekben.
A modern okosotthon megoldásokat magában foglaló kerti edző és wellness házakat cégünk a Cross-Laminated Timber (CLT) technológiát alkalmazva építi meg. Ez a modern megoldás lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen típusú és méretű épületet kialakíthassunk ügyfeleink igényeire szabva. A tervezési, építési folyamat különösen gyors, energetikailag hatékony és környezetbarát, mindamellett rendkívül időtálló.

A projekteket követően nem engedjük el ügyfeleink kezét. Szakembereink segítségével hosszútávon támogatjuk Őket edzéstervezéssel és vezetéssel, dietetikai tanácsadással az aktív, egészséges életmód elérése és fenntartása érdekében.